S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok
postranní banner

Banner

NOVINKY

arr3Jak vybrat dětská svítidla?  Všichni rodiče chtějí pro své děti to nejlepší a odráží se to i při řešení osvětlení dětského... arr3Žárovky LED SANDYNové LED žárovky LED Sandy se skvělými parametry a ještě skvělejší cenou!!... arr3Doprava zdarmaVyužijte naší nabídky! Při objednávce nad 500 Kč vč.DPH doprava zdarma! Veškeré informace naleznete...

KONTAKTY

Alfa-svitidla
Žlutava 5
763 61 Napajedla
tel: 776567015
alfa@alfasvitidla.cz

ZBOŽÍ V AKCI

cena svítidla 290 Kč
skladem
cena svítidla 619 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

cena svítidla 674 Kč
skladem
cena svítidla 1 841 Kč
skladem

 


 


» Heureka recenze
Heureka recenze

Přidáno: 14.06.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velký výběr , dobré ceny , přehlednost a rychlost dodání . Velmi dobrá komunikace s obchodem a hlavně spolehlivost . Děkuji.

 

Přidáno: 06.06.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Spokojenost.

 

Přidáno: 28.05.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

vše proběhlo v pořádku

Proti:

nic

 

Přidáno: 23.05.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Bohužel stropní svítidlo, které jsem si objednala, zaplatila a vyzvedla je nefunkční. Uvidíme, jaký bude další přístup obchodu

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
za recenzi, i když negativní Vám děkuji. Jak uvádíte, s rychlostí dodání zboží i kvalitou dopravy jste byla na 100% spokojena, za to jsme rádi.
Bohužel se stalo, že výrobek, který jsme Vám poslali, měl skrytou vadu a není funkční, což se stává u každého druhu zboží a u každého dodavatele. Další postup z naší strany je standardní a o něm jsme Vás informovali - pošleme k Vám pro vadné zboží na naše náklady kurýra. Po přijetí zboží u nás projde výrobek technickou kontrolou a budeme dále postupovat dle reklamačního řádu a Vašich požadavků. Předpokládám, že budete s tímto postupem spokojena a pochopíte vzniklou situaci. děkuji Pavel Bujáček www.alfa-svitidla.cz
 

Přidáno: 19.05.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé vyřízení a dodání zboží

 

Přidáno: 17.05.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Skvěla péče o zákazníky. (paní Gajdošíková)

 

 

Přidáno: 11.05.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jsem opakovaně spokojena s rychlostí dodání vybraného zboží a s informacemi o zboží a o dopravě.

 

 

Přidáno: 25.04.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlost vyřízení.

 

 

Přidáno: 18.04.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dobrá komunikace
Bleskové dodání zboží

 

Přidáno: 01.04.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

široký sortiment
rychlé odeslání

 
NTk2ZT